Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Şerban Nicolae: „Acest Guvern a dat suficiente dovezi de incompetență”

Senatorul Şerban Nicolae: „Acest Guvern a dat suficiente dovezi de incompetență”

Senatorul Şerban Nicolae: „Acest Guvern a dat suficiente dovezi de incompetență”
17 Feb 2016   •   13:00

Senatorul Şerban Nicolae a solicitat, în plenul instituției, demisia premierului Dacian Cioloș.

„Nu vă consider un bun prim ministru și nu consider că acest Guvern își îndeplinește atribuțiile. Există procedura constituțională a demisiei dumneavoastră. Vă rog s-o luați în calcul. La modul cel mai serios, acest Guvern a dat suficiente dovezi de incompetență, de rea-credință și de proastă guvernare. Vă rog să luați în calcul demisia dumneavoastră și a Guvernului pe care îl conduceți, iar eu, Șerban Nicolae, vă asigur că în caz contrar voi solicita colegilor mei de la PSD, colegilor de la UNPR, de la ALDE și de la celelalte formațiuni politice, inițierea și adoptarea unei moțiuni de cenzură”, a declarat Șerban Nicolae în plenul Senatului.

Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

Premierul Dacian Cioloş a mai declarat, miercuri, în plenul Senatului, că ANAF pune în aplicare o decizie definitivă a justiţiei în cazul posturilor de televiziune ale grupului Intact.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close