x close

Fii alături de noi!

Se încearcă privatizarea portului Constanța? Premierul Cioloș și ministrul Costescu se contrazic în declarații

de 13 Mar 2016   •   18:08

Premierul Dacian Cioloș și ministrul Transporturilor, Dan Costescu, au declarații diferite pe subiectul privatizării portului Constanța.

Dacian Cioloş a răspuns direct criticilor venite în acest week-end pe pagina sa de Facebook, dar şi zvonurilor potrivit cărora s-ar pregăti privatizări importante, mai precis cea a portului Constanța.

Șeful Guvernului a comentat la fiecare întrebare postată pe pagina sa de Facebook în acest week-end de alţi utilizatori. 

Acolo, șeful executivului a vorbit despre speculaţiile privind vânzarea Portului Constanța, dar şi despre zvonurile că se pregătesc privatizări importante.

Dacian Cioloș răspunde, pe rețeaua de socializare, că este vorba despre ”pure speculații iresponsabile”, referindu-se la privatizarea portului Constanța.

Un interviu cu ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pare să fie în dezacord cu spusele premierului.

”Pot fi scoase pe bursă 10-15 procente, la Aeroportul Henri Coandă și la Portul Constanța. Acesteasunt propunerile Fondului. Analizăm propunerea făcută”, a declarat ministrul Costescu, într-un interviu pentru ziarul Bursa.

Informațiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Secvențial, de la Antena 3.
 

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Declarație incredibilă făcută de Vica Blochina: ”Câteodată mă gândesc că-s destul de proastă”

Declarație uluitoare făcută de Vica Blochina. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă s-a plâns că are probleme în dragoste și că bărbații nu roiesc în jurul ei așa cum s-ar putea crede.

29 Iul 2016  •  14:04

sati