Antena 3 CNN Actualitate Se încearcă privatizarea portului Constanța? Premierul Cioloș și ministrul Costescu se contrazic în declarații

Se încearcă privatizarea portului Constanța? Premierul Cioloș și ministrul Costescu se contrazic în declarații

Se încearcă privatizarea portului Constanța? Premierul Cioloș și ministrul Costescu se contrazic în declarații
Sursa foto: Foto: Agerpres/Facebook
13 Mar 2016   •   18:08

Premierul Dacian Cioloș și ministrul Transporturilor, Dan Costescu, au declarații diferite pe subiectul privatizării portului Constanța.

Dacian Cioloş a răspuns direct criticilor venite în acest week-end pe pagina sa de Facebook, dar şi zvonurilor potrivit cărora s-ar pregăti privatizări importante, mai precis cea a portului Constanța.

Șeful Guvernului a comentat la fiecare întrebare postată pe pagina sa de Facebook în acest week-end de alţi utilizatori. 

Acolo, șeful executivului a vorbit despre speculaţiile privind vânzarea Portului Constanța, dar şi despre zvonurile că se pregătesc privatizări importante.

Dacian Cioloș răspunde, pe rețeaua de socializare, că este vorba despre ”pure speculații iresponsabile”, referindu-se la privatizarea portului Constanța.

Un interviu cu ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pare să fie în dezacord cu spusele premierului.

”Pot fi scoase pe bursă 10-15 procente, la Aeroportul Henri Coandă și la Portul Constanța. Acesteasunt propunerile Fondului. Analizăm propunerea făcută”, a declarat ministrul Costescu, într-un interviu pentru ziarul Bursa.

Informațiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Secvențial, de la Antena 3.
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close