x close

Fii alături de noi!

Se încearcă privatizarea portului Constanța? Premierul Cioloș și ministrul Costescu se contrazic în declarații

de 13 Mar 2016   •   18:08

Premierul Dacian Cioloș și ministrul Transporturilor, Dan Costescu, au declarații diferite pe subiectul privatizării portului Constanța.

Dacian Cioloş a răspuns direct criticilor venite în acest week-end pe pagina sa de Facebook, dar şi zvonurilor potrivit cărora s-ar pregăti privatizări importante, mai precis cea a portului Constanța.

Șeful Guvernului a comentat la fiecare întrebare postată pe pagina sa de Facebook în acest week-end de alţi utilizatori. 

Acolo, șeful executivului a vorbit despre speculaţiile privind vânzarea Portului Constanța, dar şi despre zvonurile că se pregătesc privatizări importante.

Dacian Cioloș răspunde, pe rețeaua de socializare, că este vorba despre ”pure speculații iresponsabile”, referindu-se la privatizarea portului Constanța.

Un interviu cu ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pare să fie în dezacord cu spusele premierului.

”Pot fi scoase pe bursă 10-15 procente, la Aeroportul Henri Coandă și la Portul Constanța. Acesteasunt propunerile Fondului. Analizăm propunerea făcută”, a declarat ministrul Costescu, într-un interviu pentru ziarul Bursa.

Informațiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Secvențial, de la Antena 3.
 

poza

Actualitate

Dezbatere publică de doar câteva ore pe ordonanța privind cărţile scrise în penitenciar

Proiectul de ordonanță de urgență al Ministerului Justiției, care prevede scăderea a 20 de zile din pedeapsa deținuților care scriu cărți, nici bine nu a intrat în dezbatere publică că deja s-a...

28 Iun 2016  •  01:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati