Antena 3 CNN Actualitate Se întâmplă în România. O coafeză a devenit șefă de spital, iar o ospătăriță este administratorul unei creșe

Se întâmplă în România. O coafeză a devenit șefă de spital, iar o ospătăriță este administratorul unei creșe

Se întâmplă în România. O coafeză a devenit șefă de spital, iar o ospătăriță este administratorul unei creșe
Sursa foto: foto: pixabay.com
27 Sep 2016   •   12:06

La trei luni de la alegeri, este scandal între viceprimarul şi primarul din Hârşova. Vicele îl acuză pe edil că ar fi numit pe postul de manager al spitalului, o coafeză, iar pe cel de administrator al creşei, o ospătariță. Primarul susţine însă că prima are studii de specialitate, iar cea de-a doua a promovat un concurs, scrie reporterntv.ro.

Prima numire pe care viceprimarul o contestă este cea a managerului interimar de la Spitalul Hârșova. Tânăra devenită șefa spitalului administrează un coafor amenajat în curtea socrilor, spune el, și nu are nicio tangență cu medicina.

"Am văzut că este economist și mai are un master, dar ea la Hârșova are profesia de hair-stylist. Are un coafor în curtea socrilor și acolo își desfășoară activitatea, spune viceprimarul.
 
"Am studii superioare plus master în management. Am lucrat și pe funcții de conducere, dar asta nu a interest pe nimeni din câte am văzut. Doar că am un hobby și un talent în plus față de ei. Sunt în curs de obținere a cursului de management sanitar", a explicat managerul Spitalului Orășenesc Hârșova.

Și mai controversată este titulara postului de administrator al creșei din oraș. Funcția este ocupată de o persoană cunoscută în Hârșova pentru experiența sa în domeniul alimentaței publice. Mai exact, susține viceprimarul, ani buni a lucrat ca ospătăriță la un restaurant din centru.

Acum viceprimarul amenință că va sesiza Parchetul cu privire la neregulile din oraș. În replică, primarul susține că totul nu este decât o răfuială politică.

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close