Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiţă: Kovesi trimitea informaţii din dosare de pe adresa [email protected]

Sebastian Ghiţă: Kovesi trimitea informaţii din dosare de pe adresa [email protected]

Sebastian Ghiţă: Kovesi trimitea informaţii din dosare de pe adresa cucuveauamov@gmail.com
12 Oct 2016   •   00:39

Sebastian Ghiţă a afirmat într-o emisiune TV că cel puţin o redacţie de ziar primea informaţii pe surse de pe adresa [email protected], potrivit realitatea.net.

"Eu am susţinut dă doamna Kovesi are o adresă secretă de mail: [email protected]. Doamna Kovesi trebuie să infirme sau să confirme că este sau nu adresa dumneaei", a spus Sebastian Ghiţă.

Potrivit acestuia, şi alţi procurori ai DNA şi demnitari au fost urmăriţi de Black Cube. Întrebat dacă el sau Victor Ponta au fost urmăriţi, Sebastian Ghiţă a precizat că nu.

"Ştiu că există cel puţin o redacţie de ziar care primea informaţii pe surse de pe această adresă [email protected]. Am aflat astăzi de la nişte jurnalişti, mi-au spus că şi dânşii primeau informaţii de la cucuveauamov. Întrebaţi-o pe doamna Kovesi dacă dădea informaţii din dosare: ea va răspunde că da sau că nu este aşa", a continuat Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiță a venit, marți, la DNA Ploiești cu o cutie în care avea o pereche de bufnițe aurite despre care spune că i-au fost făcute cadou de Laura Codruța Kovesi.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close