Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță: Nu e prima dată când mă amenință Coldea. Mă simt vizat, sunt amenințat public cu moartea

Sebastian Ghiță: Nu e prima dată când mă amenință Coldea. Mă simt vizat, sunt amenințat public cu moartea

Sebastian Ghiță: Nu e prima dată când mă amenință Coldea. Mă simt vizat, sunt amenințat public cu moartea
05 Apr 2018   •   21:29

Sebastian Ghiță se simte vizat direct de amenințarea lui Florian Coldea și spune că se teme pentru viața sa.

”Din păcate nu e prima amenințare. Într-un interviu mi-a menționat numele direct și a spus că Sebastian Ghiță a greșit și continuă să greșească. Am perceput-o ca pe o avertizare. Da, mă simt vizat, mă simt amenințat, o să vorbesc cu avocații. Nici nu știu cum să mă păzesc. Ați văzut la Londra, cum l-au otrăvit serviciile rusești (n.r. - cazul spionului Skripal). De aceea am și fugit din România, vedeți că am avut și dreptate. Se vrea să se pună pumnul în gură, să sfârșească tragic, ce-o fi gândind acolo. Mai sunt și alți oameni care îmi vor răul, n-o fi doar Coldea, nu știu. Mulți îmi reproșează că nu am spus lucrurile din timp. La un post de televiziune am spus că un grup încearcă preluarea puterii în stat în mod ilegitim. Am depus o plângere la Parchet. Ați văzut că Inspecția Judiciară au validat înregistrările lui Vlad Cosma. Astăzi văd că public sunt amenințat cu moartea. Am văzut cum l-a amenințat pe Ponta” a spus Sebastian Ghiță la ”Sinteza Zilei”.

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră cu termenul de ”Iuda” folosit de Florian Coldea se referă la toți cei care au atacat SRI și nu doar la Sebastian Ghiță, iar Coldea este ”obsedat” de cuvântul ”trădător”.

”Coldea nu se referă la Iuda în raport cu el. Se referă la dumneavoastră, la mine. Tema sunt trădătorii. În urma unor măsuri democratice, SRI este în imposibilitatea de a pune mâna pe trădători. Iuda nu e numai domnul Ghiță, sunt toți cei care atacă SRI. Obsesia lui, trădători, este un limbaj de ofițer de Securitate din anii '50. V-aș ruga și să îl sunați pe domnul Hellvig, să spună dacă domnul Coldea vorbește în numele SRI. Serviciile democratice exlud din limbajul lor cuvântul trădător. Eu constat că domnul general în rezervă vorbește parcă în numele Comisiei” a explicat Ion Cristoiu.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close