Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Papaiani a murit: "Nu am cerut în viața mea să joc un rol. Nu a fost om să ceară ajutor și eu să nu ajut"

Sebastian Papaiani a murit: "Nu am cerut în viața mea să joc un rol. Nu a fost om să ceară ajutor și eu să nu ajut"

Sebastian Papaiani a murit: "Nu am cerut în viața mea să joc un rol. Nu a fost om să ceară ajutor și eu să nu ajut"
27 Sep 2016   •   10:04

Actorul Sebastian Papaiani a murit. Maestrul avea 80 de ani și, în ultimul timp, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

În luna mai, Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral. Iar de atunci, maestrul, în vârstă de 80 de ani, s-a luptat să-și revină. După luni petrecute imobilizat în pat, actorul s-a întors din nou la spital.

Actorul s-a stins din viață acasă. A fost internat o perioadă de timp, după care s-a întors acasă, pentru recuperare.

Din informațiile Antena 3, actorul a murit marți dimineață, în jurul orei 07:00.

“Nu am cerut în viața mea să joc un rol. În viața mea nu mi-a întins un om mâna și eu să nu i-o dau”, spunea Papaiani.

“Tata nu ştia să iubească prin cuvinte frumoase. Era blând, milos, dar nu i-a spus mamei mele, cred, niciodată: „Paraschivo, te iubesc". Chestiunile acestea de cuvinte frumoase care veneau „dintr-o lume de boieri", cum spunea tata, nu l-au caracterizat. El credea că este o slăbiciune să-i spui unei femei „ce ochi frumoşi ai". Era dur din acest punct de vedere, femeile parcă erau un fel de material la care se lucra pentru că era nevoie. Nici mie nu mi-a spus niciodată „te iubesc", dar ştiu că alerga cu mine în braţe câte doi kilometri până la spital atunci când mă îmbolnăveam. Deci asta însemna că te iubeşte, nu?”, spunea actorul, într-un interviu pentru adevărul.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Papaiani actor mort deces spital casa
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close