Antena 3 CNN Actualitate Secretele dosarului reînviat pentru Tăriceanu

Secretele dosarului reînviat pentru Tăriceanu

Secretele dosarului reînviat pentru Tăriceanu
08 Noi 2018   •   22:26

Senatorul PSD Claudiu Manda, delegat cu atribuțiile președintelui Senatului, a explicat că a preluat solicitarea DNA de avizare a urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de vicepreședinte al Senatului, Tăriceanu urmând să efectueze o deplasare în aceste zile.

El a adăugat că dosarul de la DNA are 73 de volume, fiecare cuprinzând între 190 și 300 de pagini. Manda a explicat că nu l-a anunțat pe Tăriceanu despre această solicitare, subliniind însă că va lua cunoștință de conținutul documentelor când acestea vor ajunge la Comisia Juridică și vor fi desigilate.

Ministrul Finanțelor Pulice a declarat, întrebat despre faptul că numele său ar apărea în dosarul în care este implicat Tăriceanu, că nu are aceste informații și nu îl preocupă astfel de aberații.

La rândul său, avocatul Dan Chitic spune că este foarte posibil ca Sebastian Vlădescu să fi depus denunțul împotriva lui Tăriceanu.

DNA susține că Tăriceanu ar fi primit indirect, în perioada 2007-2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800 000 de dolari, de o firmă ausitracă.

Potrivit liderului ALDE, contractul ar fi fost semnat în perioada lui Năstase, plăți s-au făcut în guvernările care au urmat perioadei 2005-2008, dar nu în guvernarea Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: secrete dosar Tariceanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close