Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial. A stat 4 ore ÎNGROPAT în zăpadă. "Mi-am croit drum cu degetele prin omăt, pentru a ajunge la telefonul din buzunarul pantalanilor"

Secvenţial. A stat 4 ore ÎNGROPAT în zăpadă. "Mi-am croit drum cu degetele prin omăt, pentru a ajunge la telefonul din buzunarul pantalanilor"

Secvenţial. A stat 4 ore ÎNGROPAT în zăpadă. "Mi-am croit drum cu degetele prin omăt, pentru a ajunge la telefonul din buzunarul pantalanilor"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    09 Feb 2014   •   18:37

A stat timp de patru ore îngropat total în zăpadă, unde a ajuns în urma unei avalanşe apărute pe munte, şi nici nu se gândea că va mai supravieţui.

Este cazul lui Samuel Tulimianu, erou al unei întâmplări dramatice. Cazul lui a fost prezentat duminică, la emisiunea Secvenţial, de la Antena 3.

De acolo, de sub zăpadă, tânărul povesteşte că şi-a construit drum cu degetele prin omăt, pentru a ajunge la buzunarul pantalanilor, acolo unde avea telefonul. Spera să mai poată să apeleze numărul 112 şi a reuşit.

De primele două ore petrecute sub stratul de zăpadă îşi aduce aminte, de celelalte două, nu mai ştie.

Atunci când a fost găsit de salvatori nu mai era conştient. Medicii spun că l-au găsit îngropat total, la un metru sub zăpadă şi i-au acordat măsurile de prim-ajutor. După aceste intervenţii, şi-a revenit.




×
Subiecte în articol: Secvential Secvential cu Adrian Ursu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close