Antena 3 CNN Actualitate Semiremorca unui camion a luat foc pe autostrada A1. Traficul este blocat pe un sens

Semiremorca unui camion a luat foc pe autostrada A1. Traficul este blocat pe un sens

Semiremorca unui camion a luat foc pe autostrada A1. Traficul este blocat pe un sens
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Sep 2016   •   09:46

Semiremorca unui camion încărcat cu făină a luat foc pe autostrada A1 la kilometrul 40 vineri dimineaţă, pe sensul de mers spre Bucureşti, circulaţia fiind blocată pe sensul Piteşti-Capitală pentru desfăşurarea intervenţiei pompierilor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag, a declarat, pentru Agerpres, că o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu intervine la faţa locului.

"În această dimineaţă am fost anunţaţi prin 112 de şoferul unui camion că semiremorca pe care o tracta a luat foc în timpul mersului. Până la sosirea pompierilor, şoferul a reuşit să decupleze semiremorca de partea din faţă a camionului şi a aşteptat intervenţia pompierilor", a declarat Cristian Virag.

Traficul a fost deviat dinspre Piteşti către Capitală, a anunţat comisarul şef Cătălin Bocai de la Centru INFOTRAFIC. Circulaţia rutieră a fost deviată pe ruta: A1 kilometrul 43 - Vânătorii Mici (DN7) - Bolintin Vale (DN7) - A1 kilometrul 30.

"Se estimează ca în aproximativ jumătate de oră circulaţia rutieră să fie reluată. Nicio persoană nu a fost rănită, iar autotrenul a fost scos în banda de urgenţă", a adăugat Bocai.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: A1
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close