Antena 3 CNN Actualitate Și-a tratat copilul cu leacuri de pe internet, în loc să-l ducă la medic. Bebelușul a murit în două zile

Și-a tratat copilul cu leacuri de pe internet, în loc să-l ducă la medic. Bebelușul a murit în două zile

Și-a tratat copilul cu leacuri de pe internet, în loc să-l ducă la medic. Bebelușul a murit în două zile
12 Ian 2017   •   17:42

Un bebelus in varsta de doar 4 luni si-a pierdut viata, joi dimineata, dupa ce, in urma unei raceli, mama l-ar fi tratat cu un leac gasit pe internet, fara sa consulte vreun medic.

Tragedia s-a petrecut in localitatea Dracsani, comuna Sulita, din judetul Botosani. Mama a sunat la 112 si a anuntat ambulanta, cand a vazut ca bebelusul nu mai rasufla. La fata locului s-a deplasat un echipaj de ambulanta, insa cand au ajuns cadrele medicale, copilul era deja in stop cardio-respirator. In plus, copilul avea arsuri pe piept, dupa ce mama i-a pus sare fierbinte, pentru a scapa de raceala.

"Am gasit un copil de patru luni, in stop cardio-respirator, la care s-au initiat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, dupa care a fost declarat decedat copilul. Acesta prezenta o arsura veche de 2-3 zile in regiunea anterioara a toracelui, o arsura de gradul doi-trei. Mama a spus doar ca bebelusul se afla sub tratament cu Panadol", a declarat medicul Eduard Gurau, din cadrul SJA Botosani.

Mai multe pe stiri.botosani.ro

×
Subiecte în articol: bebelus mort internet
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close