Antena 3 CNN Actualitate Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Oamenii au năvălit să facă poze cu sicriul

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Oamenii au năvălit să facă poze cu sicriul

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Oamenii au năvălit să facă poze cu sicriul
24 Noi 2017   •   14:45

Update: Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul „Constantin Tănase”, unde mai mult de o sută de persoane aşteptau să îi aducă un omagiu artistei care a murit joi, la vârsta de 81 de ani.

Cortegiul a ajuns în jurul orei 14.40, în aplauzele celor stânşi în faţa teatrului, mulţi dintre ei cerând poliţiştilor să oprească circulaţia „în semn de respect”.  

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus în foaierul Sălii Savoy, unde admiratorii, prietenii şi colegii i-au adus flori şi şi-au luat rămas bun de la actriţă. 

Oamenii au năvălit să facă poze cu sicriul, care a fost lăsat deschis.

Știre inițială: Oamenii care au îndrăgit-o pe Stela Popescu îşi vor putea lua rămas bun de la artistă la Teatrul Constantin Tănase.

Trupul actriţei va ajunge în foaierul teatrului până maine, când va fi dus la capela bisericii din Cernica.

În jur de 200 de persoane s-au adunat în fața teatrului în așteptarea mașinii funerare în care se află sicriul cu trupul actriței Stela Popescu să sosească la Teatrul Constantin Tănase. Sunt oameni care au venit de la 10, alții de la 11. În foaier sunt colegii săi de teatru: Alexandru Arșinel și Ștefan Bănică jr.

Actrița va fi întâmpinată cu aplauze.

 

×
Subiecte în articol: Stela Popescu Stela Popescu a murit
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close