Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Adevărata criză, ascunsă de criza politică

Sinteza Zilei: Adevărata criză, ascunsă de criza politică

Sinteza Zilei: Adevărata criză, ascunsă de criza politică
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Iun 2017   •   23:12

Adevărata criză este ascunsă de criza politică. Loviturile sunt absolut devastatoare pentru Laura Codruța Kovesi și fidelii săi de la DNA. Aceste lovituri vin de la înalți magistrați, de la Curți de Apel foarte importante, de la judecători și de la Curtea Constituțională.

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei o listă cu ultimele decizii luate în instanțe și motivări.

1. Tribunalul Alba - decizie de achitare pentru 27 de inculpați trimiși în judecată de DNA pentru abuz în serviciu. Magistratul a considerat că faptele inculpaților trimiși în judecată pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu nu sunt prevăzute de legea penală și a dispus achitarea acestora în baza deciziei Curții Constituționale din iunie 2016. Inculpații au încălcat norme și regulamente interne ale unei bănci.

2. Tribunalul Prahova - decizie de achitare a fostului președinte ANAF Romeo Florin Nicolae, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru trafic de influență. Instanța a decis achitarea pe motiv că fapta nu există.

3. Curtea de Apel Oradea - decizie de achitare a lui Virgil Popa, comisar al Gărzii Financiare Bihor, trimis în judecată pentru trafic de influență în formă continuată.

4. Curtea de Apel București - decizie de achitare pentru Dumitru Dragomir, Mircea Sandu, LPF și FRF în dosarul dezafilierii Universității Craiova pentru toate capetele de acuzare.

Mai multe în video de mai jos:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei criza politica DNA
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close