Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Cine este de fapt George Soros. Imagini și documente

Sinteza zilei. Cine este de fapt George Soros. Imagini și documente

Sinteza zilei. Cine este de fapt George Soros. Imagini și documente
Sursa foto: Foto: georgesoros.com
de S.T.    |    17 Oct 2017   •   23:24

Roger Stone, consultant politic american și colaborator al patru președinți ai SUA, a făcut dezvăluiri incredibile despre miliardarul George Soros.

„Vrea totalitarism mondial, vrea să ia libertățile oamenilor. Cred că este un infractor internațional. Este implicat în SUA, Europa, România, Ungaria”, susține Roger Stone.

„Când finanțezi oameni care să susțină asasinarea președintelui SUA, asta e o infracțiune gravă. Avem dovezi că a finanțat violențele de la mitingurile lui Donald Trump. Domnul Soros are mâinile pătate de sânge”, a mai declarat consultantul politic.

Soros, în vârstă de 87 de ani, este renumit pentru că în 1992 a făcut profit de un miliard de lire de pe urma pariurilor pe lira sterlină.

Grupurile finanţate de Soros au fost acuzate de organizarea protestelor antiguvernamentale din Polonia sau din Ungaria.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a acuzat pe miliardar că se amestecă în politica internă a Ungariei.

Ministrul de Externe de la Skopje, Nikola Poposki, a declarat într-un interviu acordat publicaţiei italiene „La Verita” că ţara sa s-a confruntat cu o puternică presiune politică, venită în special din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, finanţată de George Soros.

Numele lui George Soros nu a fost străin nici de alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016, în care a susţinut-o pe democrata Hillary Clinton. Potrivit unor date prezentate de Politico.com în luna iulie a anului trecut, Soros a donat peste 25 de milioane de dolari pentru campania democratei.

Lista completă. Pe cine a finanțat George Soros

Miliardarul George Soros a venit pentru prima dată în România în 1990, an în care a înfiinţat Asociaţia Fundaţia Soros pentru o Societate Deschisă în România.

„Am venit aici după înlăturarea lui Ceauşescu, în ianuarie 1990. Cred că am sosit cu primul avion civil care a aterizat la Bucureşti, încă mai erau soldaţi aliniaţi pe drumul spre oraş. Îmi amintesc că era zăpadă. România se afla încă în stare de criză, dar Revoluţia era terminată”, a afirmat Soros la sfârşitul anului 2005.

Citiți și:

Miliardarul George Soros a donat grupului său de ONG-uri 18 miliarde de dolari

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei George Soros imagini
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close