Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Cine strânge probele imediat după accidentul lui Dan Condrea

Sinteza zilei: Cine strânge probele imediat după accidentul lui Dan Condrea

Sinteza zilei: Cine strânge probele imediat după accidentul lui Dan Condrea
29 Mai 2016   •   22:47

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, imagini șocante filmate la locul accidentului lui Dan Condrea, unde mai multe femei au fost chemate să se ocupe de curățenie, înainte să ajungă procurorii și criminaliștii.

Deși probele ar fi trebuit strânse de procurori, mai multe persoane s-au plimbat printre resturile mașinii lui Condrea să adune ”bucățile mai mari”.

Imediat, la locul accidentului apar angajații unei firme private care îi împiedică pe jurnaliști să se apropie de locul tragediei.

Acum, la o săptămână după accident, anchetatorii nu pot răspunde la câteva întrebări esențiale în legătură cu moartea patronului Hexi Pharma.

În ciuda ”atenției sporite” acordate accidentului, jurnaliștii care s-au întors la fața locului au adunat mai multe probe din mașina distrusă uitate de anchetatori.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea au constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dan Condrea
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close