Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Detaliile din spatele ultimelor dezvăluiri făcute de Sebastian Ghiță

Sinteza zilei. Detaliile din spatele ultimelor dezvăluiri făcute de Sebastian Ghiță

Sinteza zilei. Detaliile din spatele ultimelor dezvăluiri făcute de Sebastian Ghiță
11 Ian 2017   •   21:42

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii ''Sinteza Zilei'', cele mai noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță.

Fostul deputat dezvăluie în cea de-a șaptea înregistrare video difuzată miercuri de postul TV pe care îl patronează, că a fost în vacanță cu Florian Coldea în insulele Seychelles.

Sinteza Zilei, LIVE AICI

 

Totodată, Ghiţă a arătat că "binomul" Coldea - Kovesi îl are "prizonier" pe preşedintele Klaus Iohannis, aflat sub ameninţarea unor dosare penale atât pe numele său, cât şi al soţiei sale, Carmen Iohannis.

"Poate vă întrebaţi de ce am făcut toate aceste dezvăluiri şi de ce am avut curajul să spun ceea ce cred eu că s-a stricat în România în ultimii ani şi cine sunt cei care în opinia mea sunt vinovaţi. Am făcut-o pentru că deja lucrurile avansează galopant spre un fel de teroare căreia nimeni nu-i va mai putea rezista'', spune Sebastian Ghiță înainte de a trece la dezvăluri halucinante legate inclusiv de actualul președinte al României, Klaus Iohannis.

Sebastian Ghiță relatează în continuare că la începutul lui 2010 a fost împreună cu generalul SRI Florian Coldea și familiile lor în Seychelles.

''Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă pliantul de la hotel. Am stat 10 zile şi îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câştige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta'', precizează Ghiță.

Mihai Gâdea a analizat împreună cu invitații din platou informațiile și documentele pe care le-a prezentat miercuri seară Sebastian Ghiță.

''Dacă lucrurile pe care Sebastian Ghiţă le afirmă în această înregistrare sunt adevărate, e grav. Ca cineva să-i plătească vacanţele generalului Coldea în Seychelles sau în Italia sau oriunde în această lume este grav. Ca acea persoană să devină ulterior vicepreşedintele Comisiei de verificare a Serviciului Român de Informaţii e cu atât mai grav'', a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a prezentat imagini şi detalii mai puţin cunoscute legate de destinaţiile de vacanţă ale lui Sebastian Ghiţă împreună cu familia lui Coldea.

foto: captură Sinteza Zilei
 

A comis generalul SRI Florian Coldea ceva ilegal când a mers în vacanţa plătită de Sebastian Ghiţă, alături de acesta şi familiile lor?

Potrivit generalului de informaţii Cristian Troncotă, între Sebastian Ghiță și Florian Coldea a existat cu certitudine o relație de prietenie, iar asta a condus la trafic de influență.

''Dacă Ghiță a devenit vicepreședintele Comisiei de control a SRI din Parlamentul României, în condițiile acestei prietenii, înseamnă trafic de influență după toate codurile penale, obiceiurile și cutumele acestui neam românesc'', a spus Troncotă.

Sebastian Ghiţă este ''defector''

Cristin Troncotă a afirmat la ''Sinteza Zilei'' că, în momentul de față, Sebastian Ghiță este ceea ce în libaj specific se numește ''defector".

''Ceea ce face dânsul acum se numește , el este un defector. Defectorii sunt de două categorii: ăia care fug în străinătate și cei care sunt loco. Iar defectorul nu face niciodată ceva de capul lui. Defectorul face la comandă, pentru că are o forță în față'', a spus Troncotă.

Acesta spune că pentru a identifica cine este cel ale cărui ordine le-ar putea urma Sebastian Ghiță trebuie să privim ceva mai sus de conflictele dâmbovițene, iar Ghiță însuși oferă indicii când vorbește despre șefi de stație ai CIA:

Cât a costat vacanța exotică în care au mers Sebastian Ghiță și Florian Coldea împreună cu familiile lor

Mihăiță Calimente, cel care a condus Comisia parlamentară de control a activității Serviciului de Informații Externe, a spus că din evaluarea pe care a făcut-o vacanța exotică în care au mers Sebastian Ghiță și Florian Coldea împreună cu familiile lor a costat cel puțin 20.000 de euro.

''Acea excursie din Seychelles s-ar fi ridicat, după un calcul foarte sumar, la peste 20.000 de euro. M-am uitat şi eu pe internet din curiozitate şi numai zborul, în funcţie de compania cu care ar fi plecat, pentru o persoană, putea fi între 3.000 şi 5.000 de euro. Cazarea, minimum 1.000 de euro pe noapte'', a spus Calimente.

Mugur Ciuvică a adăugat că toate acestea indică un caz de corupţie după standardele DNA-ului.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close