x close

Fii alături de noi!

Dosarul Flota: Ce primești când ștergi un prejudiciu de 300 milioane de dolari?

de S.T.   •   28 Feb 2016   •   23:17
Ştiţi de ce unii urăsc atât de mult prea liberă? Pentru că doar presa liberă scoate la lumină cele mai odioase secrete.

Aveţi idee, de exemplu, cum se şterge un prejudiciu de 300 de milioane de dolari şi ce recompensă primeşte cel care face asta?

Mihai Gâdea a prezentat, duminică, la „Sinteza zilei”, o anchetă tulburătoare despre dosarul Flota.

Flota României a dispărut. Prejudiciu zero! 


Ștergerea prejudiciului de 300 de milioane de dolari din dosarul „Flota” rămâne cel mai mare cadou făcut lui Traian Băsescu de Direcția Națională Anticorupție.

Operațiunea de diminuare până la zero a pagubelor produse prin înstrăinarea navelor comerciale a fost orchestrată de doi experți contabili autorizați C.E.C.C.A.R., angajați de DNA pentru realizarea faimosului raport de expertiză din data de 18 septembrie 2007.

Două luni mai târziu, în noiembrie 2007, soțul unuia dintre experții care au constatat inexistența vreunui prejudiciu în dosarul „Flota” a fost „uns” membru supleant în cadrul Consiliului Național de Integritate, organism aflat în subordinea Senatului, care monitorizează activitatea Agenției Naționale de Integritate.

Dezvăluiri bombă din dosarul Flota

Flota României a intrat la apă. În doar câţiva ani, aproape 300 de nave au dispărut. O gaură de sute de milioane de dolari pentru care nimeni nu a răspuns. Un şir lung de contracte şi asocieri păguboase au distrus flota comercială a României, o ramură strategică a economiei.

Mai multe, în materialul video de mai sus.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”
.

poza

Actualitate

Weekend bulversant pentru bucureşteni. Traseele mai multor tramvaie se modifică

În vederea executării unor lucrări de reparaţie a căii de rulare de pe Bd. Basarabia, în zona intersecţiei cu Şos. Morarilor, în zilele de 2 și 3 iulie 2016, liniile din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, anunţă RATB într-un comunicat.

01 Iul 2016  •  16:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Serghei Mizil, vedenii stranii cu nepotul mort în accident: "Vorbeam cu el”

Serghei Mizil este unul dintre personajele mondene mereu cu zâmbetul pe buze şi glumele fac parte din rutină. Totuşi, există ceva ce nu ştie multă lume: poate vorbi cu cei plecaţi dintre noi. Cora,...

01 Iul 2016  •  15:41

sati