x close

Fii alături de noi!

Sinteza zilei. Domeniul celui mai bogat primar din România

de D.G.   •   15 Feb 2016   •   00:35
Avere de milioane de euro - asta afișează primarul din Tărtășești, Ion Rusu. Se declară latifundiar cu ajutorul tatălui, fost angajat la o autobază din Dâmbovița și mandatar pe vremea lui Ceaușescu.

Însă geniul tatălui pare ieșit din comun câtă vreme familiile Rusu, cea a primarului dar și a fratelui acestuia, posedă fiecare bolizi de zeci de mii de euro și case de sute de metri pătrați.


sursa: cancan.rosursa: cancan.ro

Primarul din Tărtășești este cu adevărat iscusit. Și asta pentru că afișează un trai ce sfidează orice imaginație! Are o casă de aproape 800 de metri pătrați. Un adevărat palat, dotat ca vilele magnaților de pe Coasta de Azur. Camere video, curți amenajate, interioare luxoase și mulți bolizi în garaj. Cel mai ieftin dintre aceștia... aproximativ 80.000 de euro.


sursa: cancan.ro


sursa: cancan.ro

Pe site-ul primăriei nu există o declarație de avere a edilului din Tărtășești. Există însă pe site-ul ANI.
Spicuim din averea prezentată a lui Rusu: aproape 7 hectare de terenuri agricole și forestiere, patru case, bijuterii, acțiuni la firme și datorii de peste 500.000 de euro.

În 2012, însă, averea lui Rusu era un pic mai consistentă: 70 de hectare de terenuri agricole și forestiere, patru case, doi bolizi de lux, bijuterii, active înstrăinate de aproape 140.000 de euro, depozite și datorii de peste 500.000 de euro.


sursa: cancan.ro

Între timp, unele dintre case au fost donate copiilor. La fel, o parte a imperiului său imobiliar a fost vândut afaceristului Nicolae Cristescu. Vorbim despre un restaurant aflat în pădurea Vlăsia.

Despre iscusința primarului Rusu în materia afacerilor vorbește averea sa... însă despre activitatea edilului în folosul comunității vorbesc drumurile din localitate care arată ca după bombardament.

Când vine vorba să discute despre averea familiei, nici primarul Rusu și nici fratele său nu vor să intre prea mult în detalii. Au început cu bișnița după Revoluție și apoi au ajuns să învârtă sute de mii de euro.

Prosperitatea familiei Rusu a adus evident și copii lor în zona mondenă. Ana Maria Rusu, fiica lui Viorel Rusu, fratele primarului, s-a căsătorit recent. Alesul, un tânăr despre care ziarele de cancan au scris.


sursa: cancan.ro


sursa: cancan.ro

Nici băieții lui Ioan Rusu nu au scăpat de atenția presei. Mai ales că au postat fotografii lu luxul de care se bucură.
Unul dintre băieți se iubește cu fiica unui afacerist controversat, Alin Niculae, patronul unei firme de carburanți abonată la contracte de furnizare cu autoritățile, Oscar Downstream, vehiculată în diverse povești cu iz penal. Numai mașinile cu care se plimbă juniorii lui Rusu fac un sfert de milion de euro.


sursa: cancan.ro

Revenind la edilul din Tărtășești, despre Ion Rusu circulă multe legende. Ba că ar fi un protejat al potentaților care au plecat din Tărtășești, ba că beneficiază de protecție din partea unor zone ale serviciilor de infirmații.Ce este cert însă, nu a avut probleme, chiar dacă i s-au adus acuzații grave: în preajma alegerilor a fost acuzat că și-a asmuțit oamenii pe candidații adverși, lucru ce s-a lăsat cu agresiuni și reclamații penale. Totul a fost închis... semn că la Tărtășești regele, așa cum i se spune primarului, nu este chiar atât de gol... de relații sus puse.poza

Actualitate

România va trimite militari în Irak și Siria

România va contribui concret la eforturile Coaliţiei anti Statul Islamic din Irak şi Siria cu 50 de militari, care vor intra în teatrul de operaţii pe o misiune de consiliere, a declarat ministrul...

27 Iul 2016  •  21:51

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink! Documentul BOMBĂ! Chinezul i-a lăsat totul

Monica Gabor a pus mâna pe averea lui Mr. Pink. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a obţinut de la iubitul chinez una dintre firmele acestuia. Imagini şi dezvăluiri bombă în următorul material...

27 Iul 2016  •  17:25

sati