Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Judecătorul care o desfiinţează pe Camelia Bogdan. Cum au dispărut în mod scandalos 40 de dosare

Sinteza Zilei: Judecătorul care o desfiinţează pe Camelia Bogdan. Cum au dispărut în mod scandalos 40 de dosare

Sinteza Zilei: Judecătorul care o desfiinţează pe Camelia Bogdan. Cum au dispărut în mod scandalos 40 de dosare
Sursa foto: Foto: Luju.ro
05 Ian 2017   •   21:50

Mihai Gâdea a venit cu noi dezvăluiri bombă care confirmă complotul din biroul lui Traian Băsescu. Realizatorul Sintezei Zilei a prezentat documentul prezentat de judecătorul Dan Lupaşcu, fost preşedinte CSM. Pe 24 de pagini, acesta vorbeşte despre regulamentele interne din Dosarul ICA.

Judecătorul Dan Lupaşcu de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), care a făcut opinie separată în hotărârea din dosarul în care Dan Voiculescu, arată că magistraţii care au pronunţat decizia în cazul ICA s-au aflat în incompatibilitate.

"Consider că judecătorii care au pronunţat decizia penală nr. 888/A/08 august 2014 s-au aflat în stare de incompatibilitate. În prealabil, precizez că nu împărtăşesc opinia reprezentantului Ministerului Public în sensul că pretinsele cauze de incompatibilitate nu pot fi supuse cenzurii unei alte instanţe, cu atât mai mult cu cât ele au fost invocate în faţa instanţei de apel, care s-a pronunţat asupra lor, deoarece am fi în prezenţa unui «apel deghizat», ceea ce este inadmisibil", arată judecătorul Dan Lupaşcu.

40 de dosare dispărute scandalos

Mihai Gâdea a mai prezentat încă două documente care demonstrează complotul din biroul fostului şef al statului. Există două instituţii, Parchetul General şi IGP, care se pronunţă cu privire la această speţă şi spun în concluzii că privatizarea ICA A fost făcută corect. Dosarul ICA a fost închis de procurorul Claudiu Bobe.

Cum s-a redeschis acest dosar? Un om cu o gâscă în casă face plângere pe care şi-o retrage. 40 de dosare care s-au aflat la instantă în urma investigării din Dosarul privatizării ICA au dispărut Ce se afla în acele dosare? Cuprind documente furnizate de AVAS, AVS cu privire la câteva sute de privatizări din 2002-2007 prin metoda raportul de evaluare simplificat. Se renegă faptul că cele 40 de privatizări au fost facute identic. În toate celelelate s-a dat neînceperea urămării penale.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close