x close

Fii alături de noi!

Sinteza Zilei: Cel mai frumos cadou pentru Simina

de G.S.   •   10 Mar 2016   •   23:45

Mihai Gâdea a prezentat și o veste bună în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei. Mihai Gâdea a prezentat cazul Siminei, o mamă care s-a luptat cu cancerul de mai multe ori.

Mihai Gâdea a mulțumit oamenilor care au contribuit cu bani pentru acest caz:

“Vreau să vă dau o veste bună: Vreau să vă mulțumesc pentru ceva. Și lui Dumnezeu, cu aceeași ocazie. Am venit în fața dvs într-o seară ca aceasta și pe lângă tot ce facem noi, cum luptăm, în toți acești ani, în mod repetat, uneori poate părea că e prea mult, v-am tot rugat să îi ajutați pe oamenii bolnavi. Era vorba de o mamă. O mamă care s-a luptat cu cancerul. Vreau să vă arăt mesajul ei. Vă aduceți aminte de acest chip? Priviți-o pe Simina. Și vreau să vă mulțumesc și dumneavoastră pentru ajutor. Mă bucură foarte tare că avem și astfel de miracole. Noi suntem aici și pentru a vă ajuta, atunci când aveți nevoie!”

Urmăriți în materialul video povestea Siminei.

poza

Actualitate

Noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea. Ce spune martorul principal al accidentului

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre mașina lui Dan Condrea și un copac de pe marginea șoselei ce leagă Buftea de Corbeanca a fost un biciclist. „Mă plimbam cu bicicleta. Înainte de...

31 Mai 2016  •  00:26

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati