x close

Fii alături de noi!

Gestul șocant care a zguduit lumea artistică din România. Anunțul postat pe Facebook de o cântăreață

de 04 Mar 2016   •   13:03
O ştire şocantă a zguduit lumea artistică. O cântăreaţă de muzică populară a anunţat pe Facebook că se sinucide, chiar în această dimineaţă. Mai mult, a postat şi dovada tentativei.

Tânăra, pe nume Larisa, este elevă la un liceu din Târgu-Jiu, şi, potrivit prietenilor, nu este pentru prima dată ameninţă că îşi ia zilele. De data aceasta, Larisa a postat un mesaj pe Facebook şi mai apoi a revenit cu o imagine în care să-şi fi tăiat venele, scrie gorjexclusiv.ro.

Colegii tinerei cântăreţe povestesc că nu este la prima tentativă de acest gen. „Era o fată cuminte, însă de ceva timp are un anturaj cam dubios. A avut un iubit, acesta a părăsit-o şi de asta reacţionează aşa. S-a mai tăiat odată la fel ca acum, vrea să impresioneze mai mult”, a povestit o colegă.

Silvana Rîciu a aflat vestea cutremurătoare şi a dat mai multe detalii despre acest subiect. Ascultați declarațiile artistei în materialul video de mai sus.

Sursă: Antena Stars

poza

Actualitate

Dezbatere publică de doar câteva ore pe ordonanța privind cărţile scrise în penitenciar

Proiectul de ordonanță de urgență al Ministerului Justiției, care prevede scăderea a 20 de zile din pedeapsa deținuților care scriu cărți, nici bine nu a intrat în dezbatere publică că deja s-a...

28 Iun 2016  •  01:20

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati