Antena 3 CNN Actualitate Slobozia. Un tânăr suspectat de furt a fost găsit spânzurat în locuinţa sa

Slobozia. Un tânăr suspectat de furt a fost găsit spânzurat în locuinţa sa

Slobozia. Un tânăr suspectat de furt a fost găsit spânzurat în locuinţa sa
Sursa foto: Foto: emaramures.ro
17 Mar 2013   •   13:41

Un tânăr de 28 de ani, din Slobozia, suspect de furt, a fost găsit spânzurat în locuinţă, înainte să fie audiat pentru a doua oară de către poliţişti, familia bărbatului acuzând că în timpul primelor audieri acesta ar fi fost bătut de către agenţii de Poliţie, aceştia respingând însă acuzaţiile.
   
Rudele tânărului Viorel Voicu susţin că acesta a fost audiat la postul de Poliţie din comuna ialomiţeană Griviţa, iar când s-a întors acasă a spus că agenţii l-ar fi bătut cu o ţeavă metalică peste palme şi peste picioare, conform Mediafax.
   
Bărbatul era cercetat într-un dosar de furt şi a recunoscut că furase o drujbă şi o bormaşină de la un vecin. Încă de la prima audiere a înapoiat bunurile sustrase şi urma să se prezinte din nou la audieri, dar familia l-a găsit spânzurat într-un fânar.
   
"L-am găsit atârnat. Am stat de vorbă, mi-a spus că agenţii l-au bătut cu o ţeavă metalică peste palme şi picioare, că o să se ducă la Poliţie, la Slobozia, că îi e frică că acolo o să-l omoare, că o să ne dea foc la casă cei trei complici la furt. De frică s-a spânzurat", a declarat tatăl băiatului.
   
Trupul neînsufleţit al tânărului Viorel Voicu a fost transportat la Serviciul Medico-Legal Ialomiţa pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii, medicii legişti stabilind că nu există semne de violenţă.
   
Conducerea Inspectoratului Judetean de Poliţie Ialomiţa s-a autosesizat în acest caz şi a dispus cercetări faţă de cei doi agenţi de la postul de Poliţie Griviţa, rezultatele anchetei interne arătând că reclamaţiile la adresa angajaţilor instituţiei nu se confirmă.

×
Subiecte în articol: slobozia furt tanar spanzurat
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close