Antena 3 CNN Actualitate Slujbă de înmormântare pentru Dan Condrea, deși polițiștii nu au exclus încă ipoteza sinuciderii

Slujbă de înmormântare pentru Dan Condrea, deși polițiștii nu au exclus încă ipoteza sinuciderii

Slujbă de înmormântare pentru Dan Condrea, deși polițiștii nu au exclus încă ipoteza sinuciderii
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2016   •   08:52

Dan Condrea va fi înmormântat azi la cimitirul Sfânta Vineri. Purtătorul de cuvânt la Patriarhiei a confirmat că acesta va avea parte de slujbă, deşi momentan nu se ştie dacă s-a sinucis sau a fost un accident.

Pentru a fi înmormântat, soţia sa a dat o declaraţie potrivit căreia trupul neînsufleţit îi aparţine patronului Hexi Pharma.

Trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost ridicat de soţie de la Institutul National de Medicină Legală şi dus la Capela Cimitirului Sfanta Vineri, unde va fi și înmormântat.

Deşi este posibil ca Dan Condrea să se fi sinucis, acesta va avea totuşi parte de o înmomântare creştinească, au decis preoţii.

Decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a șocat pe toată lumea. Angajații companiei au transmis familiei acestuia condoleanțe:"(...) Dan a fost colegul nostru, nu șeful nostru. Nimeni nu știe cum veneam din plăcere la muncă, căci eram o echipa unită, iar Dan ne ajuta pe fiecare, indiferent de problemă. Într-adevăr, nu era cea mai deschisă persoana și nu ii plăcea vorba multa și fără rost, dar era un om. Suntem încă în șoc și nu ne putem reveni. Tot ce putem spune e ca le transmitem membrilor familiei sincere condoleanțe"

Dan Condrea şi-a clădit un imperiu fabulos cu ajutorul Hexi Pharma, iar averea sa ar putea fi puternic disputată.   Potrivit unor surse din apropierea familiei, Condrea şi-ar fi modificat testamentul cu două săptămâni înainte de moarte. Afaceristul şi-a lăsat averea celor doi copii, dar a făcut şi o anexă în care o parte din bani îi revin actualei soţii, Uliana Ochinciuc.

Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, era tatăl a doi copii. El a încetat din viață duminică într-un accident de mașină produs între localitățile Corbeanca și Buftea.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea accident dan condrea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close