Antena 3 CNN Actualitate Social A fost amenințată în plină stradă cu un cuțit: ”La 112 mi-au zis că n-au mașini disponibile. A scos cuțitul și a...”

A fost amenințată în plină stradă cu un cuțit: ”La 112 mi-au zis că n-au mașini disponibile. A scos cuțitul și a...”

A fost amenințată în plină stradă cu un cuțit: ”La 112 mi-au zis că n-au mașini disponibile. A scos cuțitul și a...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Dec 2017   •   12:07

O femeie în vârstă de 49 de ani, din Brăila, susţine că a fost ameninţată cu un cuţit pe stradă de un bărbat. Victima spune că a sunat la 112, însă de acolo a fost trimisă la sediul poliţiei pentru a depune plângere, timp în care agresorul a atacat din nou.

Un tânăr de 20 de ani a ameninţat, în acest weekend, două femei cu un cuţit, la interval de două ore. Politistii il cauta pe barbatul care apare pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin.

Prima victimă a agresorului a povestit detaliat cum a fost atacată şi cum a reuşit să scape teafără şi nevătămată.


Victima susţine că a sunat la 112, însă operatorul i-a spus ca trebuie să se prezinte la sediul Politiei pentru a depune o plângere, informează debraila.ro.

”La 112 au spus ca nu au masini disponibile si sa ma duc la sediu sa fac sesizare. Am povestit ce s-a intamplat, dar mi-au spus sa merg sa fac sesizare ca nu au masini disponibile. Din motive personale nu am putut ajunge sa fac sesizarea inca, dar maine voi merge. Sincer, nu imi dau seama ce a vrut… sa ma jefuiasca, sa ma injunghie. Nu inteleg nici de cum a renuntat si nu a fugit dupa mine. A plecat asa linistit, ca si cum nu s-a intamplat nimic. Ar fi bine sa il prinda. Va dati seama ca in locul meu putea fi o copila sau o batrana cu, poate, mai putina prezenta de spirit sau cu mai putin noroc”, a declarat femeia.

×
Subiecte în articol: amenintare cutit masini 112 urgente
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close