Antena 3 CNN Actualitate Social Accident cumplit în județul Buzău. Un şofer a accidentat mortal un copil şi a fugit de la locul faptei

Accident cumplit în județul Buzău. Un şofer a accidentat mortal un copil şi a fugit de la locul faptei

Accident cumplit în județul Buzău. Un şofer a accidentat mortal un copil şi a fugit de la locul faptei
05 Ian 2018   •   08:13

Tragedie pe şosea, în localitatea buzoiană Sătuc. Un şofer a accidentat mortal un copil şi a fugit de la locul faptei.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti în urmă cu scurt timp. Este vorba despre un tînăr de 27 de ani, care conducea băut şi fără carnet de conducere. Şofertul  circula cu viteză foarte mare, când a pierdut controlul volanului, a lovit o țeavă de gaze chiar în dreptul unei stații GPL, apoi s-a răsturnat. Lângă mașină a fost găsit cadavrul unei fetițe. 

O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a mașinii. Se pare că fetiţa care a murit în accident se afla în autoturism. Trupul copilei a fost găsit în afara mașinii, la câțiva metri distanță. La fața locului au actionat și pompierii, din cauză că existau scurgeri de gaze din conducta ruptă.

 La locul accidentului și-au făcut apariția doi indivizi care pretindeau că sunt rude cu fetița moartă. Oamenii susțineau că micuța ar fi plecat de acasă și că s-ar fi urcat într-o mașină necunoscută. Cele două persoane au fost audiate de oamenii legii care vor trebui să elucideze circumstanțele în care copila circula noaptea cu mașina.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că maşina este un Audi înmatriculat în Neamţ. Aceleaşi surse declară că fetiţa şi şoferul maşinii aveau acelaşi nume de familie, fiind cel mai probabil rude. De asemenea, fetiţa era îmbrăcată suma

×
Subiecte în articol: copil sofer Buzau accident
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close