Antena 3 CNN Actualitate Social Accident cumplit lângă Predeal. O femeie însărcinată a murit. Medicii au încercat să resusciteze fătul

Accident cumplit lângă Predeal. O femeie însărcinată a murit. Medicii au încercat să resusciteze fătul

Accident cumplit lângă Predeal. O femeie însărcinată a murit. Medicii au încercat să resusciteze fătul
29 Iun 2017   •   18:22

 O femeie însărcinată în şapte luni şi copilul acesteia au murit miercuri după-amiază, în urma unui accident care a avut loc la ieşirea din Predeal, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitan Ciprian Sfreja. 

În urma impactului dintre două autovehicule, un autoturism şi o autoutilitară, două persoane din autoturism au fost rănite grav, una dintre acestea rămânând încarcerată, iar şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor. 

În autoturism se afla şi o femeie însărcinată în luna a şaptea, aceasta fiind în stop cardiorespirator în momentul sosirii echipajelor medicale. Ea a fost resuscitată la faţa locului de paramedicii SMURD, dar din nefericire nu a mai putu fi salvată şi a fost declarată decedată, a precizat Sfreja. 

Potrivit sursei citate, un medic de la Maternitatea Braşov s-a deplasat la locul accidentului şi, în timp ce femeia era resuscitată, i s-a făcut cezariană, în ambulanţa SMURD, pentru salvarea bebeluşului, dar din păcate şi acesta a decedat. 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, circulaţia în zonă fiind blocată timp de două ore. Poliţiştii din Predeal au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close