Antena 3 CNN Actualitate Social Accident mortal în Vrancea! Tinerii erau live pe Facebook - VIDEO

Accident mortal în Vrancea! Tinerii erau live pe Facebook - VIDEO

Accident mortal în Vrancea! Tinerii erau live pe Facebook - VIDEO
20 Iul 2018   •   08:22

Live, în drum spre moarte! Un nou accident mortal a fost transmis în direct pe facebook, de un şofer inconştient.

Tânărul de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un podeţ, chiar în timp ce potrivea mai bine telefonul, pentru ca transmisiunea să fie perfectă. Gestul i-a condamnat la moarte pe prietenii lui de 14 şi 18 ani. Un alt pasager, de 17 ani, a fost rănit. 

Aventura celor patru tineri din maşina adusă din Marea Britanie, cu volan pe dreapta, a durat doar un minut şi 33 de secunde, din momentul în care şoferul a început să transmită live pe internet. Niciunul dintre pasageri nu a fost deranjat de lipsa de responsabilitate a şoferului. Toţi se distrau în ritmuri de manele.

Cu ochii pe telefon, şoferul a decolat de pe şoseaua udă direct într-un podeţ, în zona popasului Tâmboiești. Finalul transmisiei a surprins țipetele celor patru adolescenţi și momentul în care telefonul a căzut în urma impactului.

Doi dintre pasageri, un băiat de 14 ani, din Slobozia Bradului și un tânăr de 18 ani din Odobești, au fost găsiţi inconştienţi, de echipajele de la salvare. Unul era deja în stop cardio respirator. Manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat. Celălat s-a stins chiar în ambulanţă, în drum spre spital.

Şoferul de 19 ani şi un alt pasager, de 17 ani au scăpat cu răni uşoare.

×
Subiecte în articol: live Facebook Vrancea accident
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close