Antena 3 CNN Actualitate Social Accident rutier în Tulcea! Sunt cinci victime

Accident rutier în Tulcea! Sunt cinci victime

Accident rutier în Tulcea! Sunt cinci victime
13 Aug 2018   •   15:03

Două persoane, printre care o minoră, au fost transportate, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa, iar alte trei au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea, după un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Sabangia.

Minora, în vârstă de 12 ani, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, a fost transportată de un autovehicul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), iar bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de un elicopter al unităţii SMURD Constanţa.

"Celelalte trei persoane implicate în accident au fost transportate la spitalul din municipiul Tulcea şi sunt în investigaţii medicale, dar starea lor nu ridică probleme deosebite", a precizat pentru AGERPRES directorul SJA Tulcea, Dumitru Vâlcu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, primele cercetări au arătat că accidentul s-a produs după ce şoferul autovehiculului în care se mai aflau patru persoane, o femeie, în vârstă de 46 de ani, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenţia, a pierdut controlul autoturismului care a intrat într-un cap de pod.

"Conducătorul auto deţinea permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului", a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ, Amalia Ignatencu.

Pentru scoaterea victimelor din autovehicul, ISU Delta a intervenit cu nouă lucrători, o autospecială cu apă şi spumă şi un vehicul SMURD.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Politie accident rutier Tulcea victime raniti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close