Antena 3 CNN Actualitate Social Accident șocant într-un hipermarket din România

Accident șocant într-un hipermarket din România

Accident șocant într-un hipermarket din România
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2018   •   16:29

Accident șocant într-un hipermarket din România. În urmă cu câteva luni, o femeie și copilul său au trecut printr-o experiență cumplită într-un magazin din Iași.

Sticla de la vitrina unde se aflau preparatele din carne s-a desprins și a căzut peste picioarele lor. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar piciorul lovit s-a vindecat după câteva zile. Din cauza umflăturilor apărute după ce s-a tăiat, nu a putut să se încalțe cu orice încălțăminte și nici nu a putut să calce corect. Abia după o săptămână s-a simțit mai bine. Copilul a scăpat cu niște mici semne care i-au trecut a doua zi. „Băiatul a fost mai norocos și pentru asta chiar sunt recunoscătoare lui Dumnezeu. Dar era mult mai grav dacă sticla ne cădea în cap", a declarat femeia, notează BZI.ro.

Magazinul a fost amendat pentru încălcarea legii. Supermarketul a încasat cea mai mare amendă aplicată de CJPC Iași în 2017, pentru vătămarea intereselor comerciale ale consumatorului. Valoarea totală a amenzii a fost de 20.000 de lei.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close