Antena 3 CNN Actualitate Social Actorul Eugen Cristea a suferit o intervenție chirurgicală: Am fost unul dintre puținii curajoși

Actorul Eugen Cristea a suferit o intervenție chirurgicală: Am fost unul dintre puținii curajoși

Actorul Eugen Cristea a suferit o intervenție chirurgicală: Am fost unul dintre puținii curajoși
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
07 Noi 2018   •   21:57

Actorul Eugen Cristea a suferit recent o intervenție chirurgicală, care a dus la rezultate bune. Acesta a fost prezent la un eveniment, unde a venit cu ochiul bandajat. El a dat detalii despre operația suferită.

„Nu e o operaţie grea cea de cataractă şi se pare că am făcut-o chiar la timp. Mă prezint în aceste condiţii pentru că vin aproape direct de la spital, dar nu puteam să lipsesc pentru că eu mai cred încă foarte tare în prietenie şi am vrut să fiu si de aceasta data, şi cu aceasta ocazie, alături de Marina. Totul este în ordine. Am fost unul dintre puţinii curajoşi , am facut operatia la diferenta de o luna, prima data la ochiul drept si apoi la ochiul stang. Este vorba despre o operaţie de cataracta care nu are nicio legatura cu regimul meu strict de viata si sanatos, si asa cum mi a spus colectivul de medici.. Domnule Cristea mai uitati-va si in buletin”, a spus Eugen Cristea pentu Antena Stars.

×
Subiecte în articol: actor interventie chirurgicala
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close