Antena 3 CNN Actualitate Social Adrian Năstase, fotografii inedite. Unde petrece fostul premier Crăciunul - FOTO

Adrian Năstase, fotografii inedite. Unde petrece fostul premier Crăciunul - FOTO

Adrian Năstase, fotografii inedite. Unde petrece fostul premier Crăciunul - FOTO
Sursa foto: Foto: adriannastase.ro
25 Dec 2018   •   18:10

Adrian Năstase își petrece Crăciunul în Vietnam. Fostul premier a împătrășit pe blogul personal experiențele prin care trece și a postat mai multe imagini inedite.

„Dragi prieteni, calatoria noastra in Vietnam a continuat pe insula Phu Quoc. Vremea, desi este – teoretic – iarna aici, este calduroasa si cu averse zilnice de ploaie. Pentru noi e bine pentru ca soarele este foarte puternic. Am facut o scurta calatorie in jurul insulei, cu un vaporas, revopsit de vreo zece ori, si ne-am prefacut ca pescuim vreo doua ore.

Aseara, am sarbatorit Craciunul la hotelul in care suntem cazati. Organizatorii s-au chinuit sa aranjeze totul foarte frumos, pe gazonul din fata hotelului. La ora 18 fix, ora la care eram invitati, a inceput o ploaie musonica ce a durat 5 minute. Organizatorii erau disperati. Totusi, intr-o ora, totul a fost rearanjat. A fost o seara foarte placuta, mai ales ca eram toti impreuna.

Voua, dragi prieteni, va doresc Sarbatori fericite. Sa asteptati cu speranta Noul An si sa lasati in urma supararile”, a scris Adrian Năstase pe blog.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Crăciun Vietnam
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close