Antena 3 CNN Actualitate Social Surse: Urmează percheziții informatice în ancheta privind moartea lui Condrea

Surse: Urmează percheziții informatice în ancheta privind moartea lui Condrea

Surse: Urmează percheziții informatice în ancheta privind moartea lui Condrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Mai 2016   •   20:08

Anchetatorii vor face percheziții informatice și vor audia martori în dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat surse judiciare, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, în dosar se va face o constatare genetică și se va realiza o expertiză tehnică a mașinii implicate în accident.

Medicii legiști au realizat luni o primă parte a necropsiei lui Dan Condrea, fiind prelevate multe probe. Urmează ca necropsia să continue marți. 

Conform unor surse medicale, la necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

Aceleași surse susțin că trupul neînsuflețit poate fi ridicat pe baza unui proces verbal de identificare. De altfel, la Institutul de Medicină Legală a fost prezentă luni și soția lui Dan Condrea.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close