Antena 3 CNN Actualitate Social Aterizare de urgență pe aeroportul din Sibiu

Aterizare de urgență pe aeroportul din Sibiu

Aterizare de urgență pe aeroportul din Sibiu
18 Mai 2018   •   10:04

Un avion aparținând companiei low-cost Wizz Air a lovit o pasăre, iar pilotul a decis să întoarcă aeronava pe aeroportul din Sibiu

Avionul a decolat la ora 7:15 de pe aeroportul din Sibiu, cu destinașia Dortmund. După decolare, avionul a lovit în zbor o pasăre, motiv pentru care pilotul a întors aeronava, conform procedurilor, și a aterizat pe aeroportul din Sibiu în jurul orei 7:50. Pasagerii așteaptă acum să fie preluați de o altă aeronavă, a transmis purtătorul de cuvânt al aeroportului din Sibiu.

”Zborul Sibiu – Dortmund W6 3773 a decolat de la Aeroportul Internațional Sibiu astăzi, 18.05.2018, la ora 07.15 oră locală, însă la scurt timp după decolare aeronava a lovit o pasăre, motiv pentru care pilotul, în baza procedurilor și a competențelor sale, a decis să se întoarcă pe aeroportul din Sibiu. Aeronava s-a reîntors în siguranță pe aeroportul sibian și a aterizat la ora locală 07.50. Pasagerii au fost debarcați, urmând a fi stabilite soluțiile optime pentru rerutarea acestora, în funcție de posibilitățile operatorului aerian și de preferințe. Vă vom ține la curent dacă orele programate pentru zborurile Wizz Air din cursul zilei de astăzi vor înregistra decalări, atât pentru sosiri, cât și pentru plecări”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

×
Subiecte în articol: aterizare de urgenta Sibiu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close