Antena 3 CNN Actualitate Social Au observat că fiicei lor îi ieșise ceva straniu din obraz. Când au văzut despre ce e vorba, au încremenit

Au observat că fiicei lor îi ieșise ceva straniu din obraz. Când au văzut despre ce e vorba, au încremenit

Au observat că fiicei lor îi ieșise ceva straniu din obraz. Când au văzut despre ce e vorba, au încremenit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Oct 2017   •   20:49

Au încremenit când au văzut ce avea fetița lor. Părinții unei micuțe de doar șapte luni au crezut că aceasta are un fir de păr și au mers la spital. 

Mya Whittington avea obrazul umflat și au dus-o de urgență la medic. La primele analize, specialiștii au crezut că fetița are o glandă inflamată și au trimis-o acasă, asigurând-o pe mama ei că nu are nimic.

A doua zi, obrazul micutei se umflase și creștea tot mai mult. În interiorul gâlmei pe care o avea, părinții Myei au observat că ieșea un vârf ascuțit, albicios. Și-au dus din noua copila la spital, însă de data aceasta au avut un șoc când medicii le-au zis diagnosticul. Mya înghițise o pană de găină care îi rămasese blocată în gât și a ieșit prin obraz.

Potrivit ciao.ro, doctorii au spus că micuța înghițise respectiva pană în urmă cu ceva timp, însă rămânând blocată în gât, aceasta a ieșit prin obrazul subțire al micuței. Pana a stat luni bune în corpul micuței, cauzându-i dureri de nedescris. Într-un final, Mya a fost operată și se află în afara oricărui pericol, iar locul unde pana a străpuns obrazul acesteia s-a vindecat complet.

×
Subiecte în articol: fiica doctori
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close