Antena 3 CNN Actualitate Social Bătaie cu săbii, în Capitală. Poliția a intervenit de urgență

Bătaie cu săbii, în Capitală. Poliția a intervenit de urgență

Bătaie cu săbii, în Capitală. Poliția a intervenit de urgență
13 Iun 2018   •   08:33

O bătaie cu săbii între două clanuri rivale a avut loc marți seara în București și a fost nevoie de 12 mașini de poliție și o dubă cu mascați pentru a-i liniști pe scandalagii. 

Totul a pornit de la o tamponare în trafic. Un șofer a lovit intenționat o altă mașină, iar protagoniștii și-au chemat prietenii în ajutor.

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Fundeni din Capitală, în dreptul intrării într-un centru comercial. După ce mașinile s-au ciocnit, șoferii și-au chemat prietenii în ajutor. A urmat o bătaie în mijlocul străzii, iar primii polițiștii ajunși la fața locului nu reușit să-i despartă, așa că au chemat întăriri.

Potrivit unui post de televiziune, toate persoanele implicate în răfuiala dintre clanuri au fost duse la Secția 9 de Poliție, unde audierile au durat mai multe ore. La final, trei bărbați au fost escortați la Poliția Capitalei și predați polițiștilor de la Serviciul Omoruri. Ei sunt acuzați de tentativă de omor, asupra unei singure persoane, singurul rănit, de altfel, în confruntare.

×
Subiecte în articol: bătaie sabii clanuri Politie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close