Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Statele Unite. Un copil de nouă ani și-a împușcat sora mai mare din cauza unei console video

Caz șocant în Statele Unite. Un copil de nouă ani și-a împușcat sora mai mare din cauza unei console video

Caz șocant în Statele Unite. Un copil de nouă ani și-a împușcat sora mai mare din cauza unei console video
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mar 2018   •   13:04

Caz șocant în Statele Unite. Un băiat de nouă ani și-a împușcat mortal sora de 13 ani pentru că nu a vrut să-i dea consola video să se joace. Mama celor doi era în casă dar în altă cameră.


Fetița de 13 ani din Mississippi a murit după ce a fost împușcată de fratele ei în timpul unui joc video. Băiatul a luat o armă și a împușcat-o pe sora sa pentru că aceasta refuza să-i dea consola video, a transmis poliția. Se pare că băiatul și-a împușcat sora pe la spate, iar glonțul i-a străbătut creierul, informează BBC.

Un șerif local a anunțat duminică că adolescenta a murit din cauza rănilor sale într-un spital din Memphis, iar polițiștii încearcă să afle cum a ajuns copilul să aibă acces la o armă letală.

Nu se știe nici ce se va întâmpla cu copilul. Psihologii sun că este posibil ca băiatul de nouă ani să nu fi fost conștient ce face, să fi încercat să copieze ceea ce a văzut în jocurile video sau la televizor.

×
Subiecte în articol: copil pistol
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close