Antena 3 CNN Actualitate Social Cele mai periculoase străzi din Bucureşti: 36 de accidente, cu 46 de victime, într-un singur an

Cele mai periculoase străzi din Bucureşti: 36 de accidente, cu 46 de victime, într-un singur an

Cele mai periculoase străzi din Bucureşti: 36 de accidente, cu 46 de victime, într-un singur an
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
17 Aug 2017   •   08:32

În 2016, în Bucureşti, peste 400 de oameni au fost răniţi, iar 66 şi-au pierdut viaţa. Patru dintre cele mai periculoase şase intersecţii se află în centrul Bucureştiului, în aceste zone producându-se aproximativ 10% din accidentele grave.

Poliţia Rutieră a întocmit o listă cu cele mai periculoase intersecţii şi străzi din Bucureşti, în funcţie de numărul accidentelor rutiere care s-au produs în aceste zone şi a gravităţii acestora.

Cea mai periculoasă intersecţie este cea a bulevardului Barbu Văcărescu cu şoseaua Fabrica de Glucoză, unde au avut loc anul trecut cinci accidente rutiere grave, soldate cu rănirea a opt persoane.

Pe locul doi în clasament este o mică intersecţie din Sectorul 2, între strada Mihai Eminescu şi strada Toamnei, unde în 2016 s-au produs opt accidente rutiere care au dus la rănirea a nouă persoane.

De asemenea, şoseaua Ştefan cel Mare, în apropierea de intersecţia cu Lizeanu, este un punct periculos.

În topul celor mai periculoase şosele din Bucureşti se află şi Bulevardul Energeticienilor, unde trei oameni au fost loviţi, în 2016, pe trecerea de pietoni.

La intersecţia dintre Şoseaua Alexandriei şi Şoseaua Antieriană şi pe Splaiul Independenţei, în zona Grozăveşti, au avut loc anul trecut, în total, 17 accidente rutiere grave.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: strazi Capitală victime
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close