Antena 3 CNN Actualitate Social Cine sunt polițiștii care l-au prins pe bărbatul care a agresat o tânără în scara blocului

Cine sunt polițiștii care l-au prins pe bărbatul care a agresat o tânără în scara blocului

Cine sunt polițiștii care l-au prins pe bărbatul care a agresat o tânără în scara blocului
Sursa foto: Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne
20 Noi 2018   •   15:07

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o fotografie cu cei trei polițiști care l-au prins pe bărbatul care a agresat o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia.

„Ei sunt Daniel, Mădălin și Marcel.Ei sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia.
Cazul nu a fost unul ușor pentru că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că îi lipsesc telefonul și portofelul. 
Așa că tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns și la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită.
Au cerut filmările de pe camera de supraveghere și au fost oripilați de ce au văzut. 
Din acel moment identificarea și prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp.

FELICITĂRI TINERILOR POLIȚIȘTI ȘI COLEGILOR DIN BIROUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE!”, este mesajul Ministerul Afacerilor Interne

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba-Iulia, aștepta liftul în momentul în care un bărbat stătea la pândă în spatele ei. Imediat ce se asigură că nu e nimeni în jur, bărbatul o loveşte cu un pumn în faţă. Fata se prăbuşeşte inconştientă la pământ, după care individul îi fură telefonul şi potofelul. Se face, apoi, nevăzut. 

Citește și: Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este în continuare în spital

Poliţiştii au avut nevoie de două zile pentru a-l identifica şi reţine pe atacator. Dus la secţie, suspectul a negat totul în primă fază. La audieri, însă, şi-ar fi recunoscut fapta.

×
Subiecte în articol: politisti lift
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close