Antena 3 CNN Actualitate Social ”Clanul Bercea și clanul Băsescu mie mi se par egale ca și infracționalitate”. Cine a făcut declarația

”Clanul Bercea și clanul Băsescu mie mi se par egale ca și infracționalitate”. Cine a făcut declarația

”Clanul Bercea și clanul Băsescu mie mi se par egale ca și infracționalitate”. Cine a făcut declarația
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    17 Iun 2016   •   19:52

Dana Varga, consilier de stat pe problemele romilor, este de părere că ambele ”clanuri”, atât Bercea, cât și Băsescu, au același grad de infracționalitate.

”Clanul Bercea și clanul Băsescu mie mi se par ca și infracționalitate egale. Eu nu pot decât să compătimesc familia Bercea. (...) Ca femeie de tenie romă, îmi pare rău de Izaura (fiica lui Bercea - n.r.)”, a spus Dana Varga, consilier de stat pe problemele romilor și reprezentant ALDE, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Varga face referire la faptul că fiica lui Bercea Mondial a fost pusă de procurori să stea culcat în timpul unor percheziții, deși femeia era însărcinată.

Totodată, Izaura l-a mai acuzat pe procurorul care a ”aruncat-o pe burtă” la percheziții, atunci când era gravidă, de faptul că a născut un copil care are ”certificat cu grad 1 de handicap”.

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, a fost condamnat, joi, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel, decizia Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă.

Dosarul lui Mircea Băsescu

Scandalul a pornit din  2014, după ce Antena 3 a prezentat în premieră o serie de înregistrări audio-video din care rezulta că Mircea Băsescu ar fi primit 250.000 de euro, pentru a interveni ca Bercea Mondial să scape de închisoare.  

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close