Antena 3 CNN Actualitate Social Clipe de groază pentru o copilă. A fost prinsă în cablurile electrice timp de o oră, după ce a căzut de pe un pod

Clipe de groază pentru o copilă. A fost prinsă în cablurile electrice timp de o oră, după ce a căzut de pe un pod

Clipe de groază pentru o copilă. A fost prinsă în cablurile electrice timp de o oră, după ce a căzut de pe un pod
19 Iul 2018   •   15:58

O fată în vârstă de 13 ani din Rusia a trecut prin clipe cumplite. Copila a supraviețuit, după ce a căzut de pe un pod de cale ferată, direct pe cablurile electrice de 3000 de volți.

Victima se întorcea acasă după ce a mers la scăldat cu un grup de prieteni, într-un râu aflat într-o zonă rurală. Aceasta a escaladat podul de cale ferată pentru a-si face un selfie, în timp ce un tren de marfă se apropia, informează Daily Mail.

Conform declarațiilor Yuliei Makova, un official de la biroul procuraturii din regiunea Ulyanovsk, fata era însoțită de o prietenă care vorbea la telefon în momentul producerii accidentului.

Adolescenta a căzut și a rămas atârnată de firele electrice timp de o oră, iar salvarea sa a venit de la un conductor de locomotive care a văzut-o. El a oprit imediat trenul folosind frâna de urgență și a anunțat electricienii care au oprit alimentarea cablurilor.

×
Subiecte în articol: copila Rusia cabluri pod cadere
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close