Antena 3 CNN Actualitate Social Cum arată una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: „A efectuat mutilări” (FOTO)

Cum arată una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: „A efectuat mutilări” (FOTO)

Cum arată una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: „A efectuat mutilări” (FOTO)
Sursa foto: foto- Facebook
06 Feb 2019   •   12:28

Doctorul Radu Ionescu, șeful Secției de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Chirurgie Plastică și Ortopedie Medlife, a prezentat, într-un videoclip postat pe contul de Instagram, un caz al unei foste paciente operate de falsul medic italian Matteo Politi.

„Situația acestui impostor este mult mai gravă decât a prezentat-o presa. Și aici mă refer la mutilările pe care le-a efectuat în urma practicării medicinei fără drept”, spune doctorul Radu Ionescu.

Doctorul chirurg estetician povestește cum unul dintre pacienții falsului medic italian Matteo Politi s-a prezentat la el în cabinet pentru a încerca să rezolve „situația lăsată de impostor”, o mutilare în urma unei operații de augmentare cu mastopexie. Fotografia cu pacienta care s-a prezentat la cabinetul doctorului Radu Ionescu. După prezentarea imaginii cu rezultatul operației efectuate de medicul fals care opera sub numele de Matthew Mode, doctorul Radu Ionescu descrie problemele pe care pacienta le prezintă. „Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are și o complicație locală care se numește necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizația zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”, a spus doctorul Radu Ionescu, potrivit Libertatea.

FOTO AICI.

 

×
Subiecte în articol: matteo politi
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close