Antena 3 CNN Actualitate Social Cum ne pregătim în fața unei calamități. Ce trebuie să facem în astfel de cazuri și unde ne adăpostim

Cum ne pregătim în fața unei calamități. Ce trebuie să facem în astfel de cazuri și unde ne adăpostim

Cum ne pregătim în fața unei calamități. Ce trebuie să facem în astfel de cazuri și unde ne adăpostim
Sursa foto: FOTO: Pixabay
19 Sep 2017   •   22:48

Invitat în emisiunea „Punctul de Întâlnire de la Antena3, vicepreședintele PNL, Ben-Oni Ardelean, a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că autoritățile ar trebui să pregătească populația în fața unor calamități.

 „Statul român ar trebui să gasească o formulă foarte rapidă ca să avertizeze populația. Suntem pe locul doi de software în lume și nu suntem în stare să facem un software de aplicare rapidă. Suntem încă la zona aceasta de sirene care funcționează sau nu funcționează. Putem să avertizăm jumătate din populația României și nu reușim nici așa. În plus, ar trebui să fim pregătiți pentru astfel de fenomene care nu au mai fost în România. Acestea au tras un semnal de alarmă ca să fim pregătiți”, a subliniat deputatul.

De asemenea, și reprezentantul PSD, Eugen Nicolicea, a afirmat în cadrul aceleiași emisiuni că românii ar trebui să fie învățați de mici cum să reacționeze în astfel de situații.

„Trebuie de mic de când ești copil să înveți acest lucru. La noi nu știe nimeni ce are de făcut în caz de incendiu în caz de cutremur, în caz de inundații”, a afirmat Nicolicea.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: pregatire cazuri
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close