Antena 3 CNN Actualitate Social Cursă nebună cu polițiștii. Șofer fugar, oprit cu focuri de armă

Cursă nebună cu polițiștii. Șofer fugar, oprit cu focuri de armă

Cursă nebună cu polițiștii. Șofer fugar, oprit cu focuri de armă
14 Noi 2018   •   08:38

Polițiștii craioveni au tras focuri de armă în plină stradă. 

Polițiștii din Craiova au avut mult de furcă aseară, când au urmărit o mașină care n-a oprit la semnalul agenților de la circulație. Scena a început pe Calea București, unde agenții au indicat unei mașini cu numere de Bulgaria să tragă pe dreapta.

În loc să oprească, șoferul a călcat accelerația. A urmat o scenă ca-n filme, cu mașina suspecților gonind și cu poliția pe urmele ei. Oamenii legii au tras focuri de avertisment și în aer, dar și-n mașina respectivă.

Poliţiştii au stabilit că şoferul fugar este minor. Aceștiaau tras şase focuri de armă în aer şi după maşină. Minorul a gonit cu viteză prin oraş şi a făcut mai multe manevre periculoase, până când poliţiştii au reuşit să-l oprească. Şoferul a fugit, însă agenţii i-au prins pe cei doi pasageri care îl însoţeau.

Poliţiştii l-au identificat în această dimineaţă. Are 16 ani și este din localitatea Brebeni, județul Olt. Mașina aparținea bărbatului de 45 de ani, prins de polițiști și încătușat. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere și  încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis de cnducere. Minorul este căutat în continuare.

×
Subiecte în articol: cursa politisti sofer focuri
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close