Antena 3 CNN Actualitate Social Dacian Cioloș se bagă în scandalul gazelor date de jandarmi: „Am primit asigurări, Parchetul va informa”

Dacian Cioloș se bagă în scandalul gazelor date de jandarmi: „Am primit asigurări, Parchetul va informa”

Dacian Cioloș se bagă în scandalul gazelor date de jandarmi: „Am primit asigurări, Parchetul va informa”
16 Aug 2018   •   13:36

Fostul premier Dacian Cioloş consideră că este prioritară în acest moment comunicarea publică din partea unor "autorităţi credibile" a compoziţiei substanţelor care au fost folosite pe 10 august la protestul din Piaţa Victoriei.

„Primesc în ultimele zile tot mai multe semnale de la participanți la protestele de vineri ca au simptome curioase în urma gazării la care au fost supuși în piață.
Dincolo de tot procesul de identificare a responsabilităților penale, prioritatea acum este comunicarea publică din partea unor autorități CREDIBILE a compoziției substanțelor care au fost folosite în piață.

Cu regret constat că reprezentanții Jandarmeriei își pierd credibilitatea pe măsură ce trec zilele fără nicio demisie sau demitere în urma a ceea ce s-a întâmplat.
Am primit asigurări că parchetul general va comunica în scurt timp datele relevante pentru ca pacienții și medicii să știe despre ce este vorba.

La începutul mandatului meu de premier, în 2015, am întâlnit mai mulți semeni direct sau indirect afectați de accidentul de la Colectiv. Înțeleg perfect îngrijorările și îndoielile celor care au trăit infernul de vineri seara.

Îndrăznesc să cred că în Palatul Victoria mai există pe undeva un dram de umanitate și de minim bun simț pentru a lăsa de-o parte calcule și confruntări politice și a reactiva măcar pentru câteva clipe gândirea unui om de bun simț pentru a oferi toate informațiile de care cei afectați au nevoie”, a scris Dacian Coloș, pe pagina sa de Facebook

×
Subiecte în articol: scandal gaze
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close