Antena 3 CNN Actualitate Social Dagobete. Cele mai romantice mesaje de dragoste

Dagobete. Cele mai romantice mesaje de dragoste

Dagobete. Cele mai romantice mesaje de dragoste
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Feb 2018   •   08:00

Dagobete. De Dragobete, ziua îndrăgostiţilor la români, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubită cu SMS-uri, felicitări şi mesaje de dragoste.

Dagobete. Ai reusit sa faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta si pentru un milion de alte motive, te iubesc!

Dagobete. Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece și iată de ce aștept cu dor și nerăbdare ziua de mâine! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc, puiule!

Dagobete. Inca am fluturi in stomac atunci cand te vad, chiar daca te-am mai vazut de un milion de ori! Te iubesc!

Dagobete. Te iubesc pentru ca pot fi eu insami doar cand sunt cu tine, pentru ca simt ca pot sa-ti spun orice, pentru ca atunci cand ma gandesc la tine ma inconjoara un sentiment minunat. De fiecare data imi spui exact ce vreau sa aud, esti perfect, esti exact cum imi doresc sa fii, te ador!

Dagobete. Tu esti acela care m-a invatat sa iubesc cu adevarat. Iti multumesc ca existi tu, soarele meu iubitor, bland, atent, grijuliu.

Dagobete. Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu... Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte... e prea intens... prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva…

Dagobete. Te iubesc atat de mult, încît nici un cuvînt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Zîmbetul tău mă face cea mai fericită.Tu ești cel la care am visat mereu. Iartă-mă că uneori greșesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adîncul inimii. Clipele în care îmi ești alături le ador, iar tot ceea ce ne desparte urăsc. Iți mulțumesc că existi, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile. Te iubesc, asa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

Dagobete. Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zîmbetului tău! Mă încălzeşti, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta...

Dagobete. Sunt mii şi mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranţă le meriţi, eu din pacate nu le ştiu pe toate ca să ţi le spun... Din pacate nu pot atinge soarele să ţi-l dăruiesc... Nu pot atinge stelele pentru a ţi le dărui... Nu-ţi pot da nimic mai mult decât sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă! Şi dacă îţi spun că te iubesc fară ca măcar să-ţi fi întâlnit privirea... înseamnă că te iubesc pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce mă faci să simnt... să fiu... pentru sufletul tău de aur... pentru tot ceea ce reprezinţi pentru viaţa mea...

Dagobete. Ceea ce poate a fost o joacă la început s-a transformat într-o iubire nemărginită și pură. Tu m-ai învățat să iubesc, ai dat sens vieții mele, mi-ai arătat calea spre fericire. M-ai învatat sărutul pasional, plăcerea de a dărui dragoste, și de a primi în schimb o iubire necondiționată, fericirea ta, reflectată prin zîmbetul tău. Datorită ție am descoperit o altă latură a vieții, a vieții în doi, a iubirii, a tot ceea ce ne înconjoară. Alături de tine și datorită iubirii tale am prins aripi. Am învățat ce înseamnă încrederea atunci cînd mi-o pierdusem, am văzut ca există persoane care merită toată dragostea din lume, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fii răsfățată. Toate aceste cuvinte sunt o exprimare a sentimentelor care mă chinuie, care nu mă lasă în pace, sentimente fără de care nu aș putea trăi.

Dagobete. Te am în gînd, în suflet și în inimă... anume tu ești cel care apare în mintea mea cînd deschid ochii dimineața, anume tu ești cel cu care adorm... tu ești persoana care mă face să respir liniștită în zilele zbuciumate, tu ești persoana care mă face să simt intensitatea momentelor înzecit în timpurile senine. Te iubesc... si o spun involuntar, așa simt eu acum si aș fi cea mai fericită dacă am putea păstra aceste sentimente pîna la sfîrșitul vieții.

Dagobete. Zi de zi în gîndul meu învîrtesc mii și mii de scenarii a viitorului nostru. Vreau să creștem cei mai dulci copilași, să fim mereu dornici de a fi împreună, de a întîlni cu zîmbet fiecare dimineață, astfel ca peste zeci de ani să privești în ochii mei și să vezi tot acea fetiță care te-a iubit și te va iubi mereu...

Dagobete. Dragul meu, esti mai mult decat mi-as putea dori vreodata! Te iubesc si sper sa nu te pierd!

Dagobete. Te iubesc pentru că... îmi alungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată. Te iubesc pentru că... fară tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, pentru liniștea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru ca îmi zâmbești, pentru că mă alinți, pentru că mă atingi, mă îmbrățișezi. Te iubesc enorm, ești sensul vieții mele...

Dagobete. Eşti cea care mereu îmi dăruie surprize, precum o face natura odată cu schimbarea anotimpurilor: uneori eşti gingaşă precum iarba primăvara, uneori caldă precum nisipul de pe plajă, uneori imprevizibilă precum ploaia, uneori la fel de pură si sinceră precum zăpada iarna... Şi în toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult! Eşti TOTUL pentru mine şi fără asta TOT nu aşi mai putea trăi!

Dagobete. Jur sa te iubesc in toate formele, acum si intotdeauna. Promit sa nu uit niciodata ca aceasta este o iubire pe care o simti o data-n viata. Te ador!

Dagobete. Ma faci sa-mi doresc sa fiu un barbat mai bun. Te iubesc!

Dagobete. Pentru mine, esti perfecta. Te ador!

 

×
Subiecte în articol: Dragobete
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close