Antena 3 CNN Actualitate Social Dan Voiculescu: A fost o perioadă complicată pentru mine. Cel mai mult a suferit familia

Dan Voiculescu: A fost o perioadă complicată pentru mine. Cel mai mult a suferit familia

Dan Voiculescu: A fost o perioadă complicată pentru mine. Cel mai mult a suferit familia
23 Aug 2017   •   12:16

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, vorbește, într-o postare pe blog, despre experiențele dureroase prin care a trecut în ultima vreme.

"Am stat departe de blog în ultima vreme. A fost o perioadă complicată pentru mine. Zilele lungi, termenele de liberare, așteptarea, spitalul, problemele de sănătate – pe care, în curând, voi merge să le rezolv, ieșirea din spital și, mai ales, reîntâlnirea cu familia. Multe dintre detalii le voi păstra pentru mine. Alte experiențe sau gânduri, cu timpul, poate vi le voi povesti. A fost o grea încercare la care au fost supuși oameni nevinovați. Pe de o parte, cele 11 persoane care au fost târâte fără vină într-un proces politic nedrept, iar pe de altă parte prietenii și familia mea. Cel mai mult a suferit familia. Mi-am amintit cu mult drag de această fotografie cu primii mei nepoți. Acum sunt un bunic bogat: am 7 nepoți", a scris Dan Voiculescu, pe blog.

×
Subiecte în articol: Intact Dan Voiculescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close