Antena 3 CNN Actualitate Social De-a viața ascunselea. Ștefan Bănică, despre copiii săi: Prefer să fie liberi, să fie creativi

De-a viața ascunselea. Ștefan Bănică, despre copiii săi: Prefer să fie liberi, să fie creativi

De-a viața ascunselea. Ștefan Bănică, despre copiii săi: Prefer să fie liberi, să fie creativi
03 Mar 2018   •   14:27

Ștefan Bănică a vorbit în emisiunea „De-a viața ascunselea”, de la Antena 3, despre copiii săi. 

„Generația aceasta crede că se poate face orice. În momentul în care te dai cu capul de pereți, îți dai seama că nu se poate face orice. Internetul le dă atâta informație, încât cred că se poate face orice. Eu vreau să cultiv lucrul ăsta la copiii mei, să învețe să viseze cu ochii deschiși”, a spus Ștefan Bănică.

Artistul spune că cei doi copii ai săi cântă la pian și sunt foarte creativi. „Violeta are o putere de improvizație extraordinară. Amândoi cântă la pian. Eu îi dau o temă și ea improvizează. Ea are zece ani. Prefer să fie liberi, să fie creativi, decât să fie blocați pe niște lucruri, mai ales dacă nu urmează profesia asta. Ștefan este foarte talentat la design, la pictură”.

Ștefan Bănică a mai spus că se aștepta să aibă numai băieți, însă acum se bucură că are și o fată. „Am crezut că o să am numai băieți. La primul copil nici nu s-a pus problema. Nu am avut nicio emoție”. 

 

 

 

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close