Antena 3 CNN Actualitate Social Decizie de ultimă oră a MS Margareta, Custodele Coroanei

Decizie de ultimă oră a MS Margareta, Custodele Coroanei

Decizie de ultimă oră a MS Margareta, Custodele Coroanei
13 Mar 2018   •   17:36

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, a oferit, marţi, certificatul de furnizor regal mai multor companii şi persoane din România, ale căror produse, creaţii şi servicii sunt apreciate şi folosite de Familia Regală.

Într-o ceremonie care a avut loc în Sala Regilor de la Palatul Elisabeta, Custodele Coroanei a decis prelungirea statutului de furnizor al Casei Regale a României pentru vinurile de Măcin, cu o perioadă de trei ani.

Pentru aceeaşi perioadă a fost prelungit şi statul de furnizor al Casei Regale al lui Agnes Toma, pentru produse şi accesorii vestimentare.

De asemenea, a fost prelungit statutul de furnizor al Casei Regale, cu o perioadă de trei ani, pentru Electrolux (produse electrocasnice), Frottierex (produse din frotir), Herlitz (produse de papetărie), Kotanyi (condimente), Luna Solai (uleiuri presate la rece), Mondial-Villeroy & Boch (obiecte sanitare), Regina Maria (servicii medicale), Rue du Pain (produse de patiserie), Sonimpex Topoloveni (produse din gama "Topoloveana"), Veb Imex Group (echipamente, ustensile şi detergenţi pentru curăţarea profesională a clădirilor) şi Apulum Alba-Iulia (produse din porţelan).

Totodată, Custodele Coroanei a decis prelungirea statutului de furnizor al Casei Regale acordat Ioanei Şucu, pentru design şi organizare de evenimente, şi lui Paul Cosmovici, pentru servicii de consultanţă în proprietate intelectuală, pentru o perioadă de trei ani.

Custodele Coroanei a decis şi acordarea statutului de furnizor al Casei Regale lui Liviu Cabaua, pentru servicii de coafură, pentru o perioadă de trei ani.

După ceremonie, Custodele Coroanei a oferit furnizorilor regali câte o cupă de şampanie în Sufrageria Regală a Palatului Elisabeta

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: casa regala
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close