Antena 3 CNN Actualitate Social Declarații cutremurătoare făcute de femeia din Timișoara care și-a ucis copilul. „Mi-am dorit doar să dispar”

Declarații cutremurătoare făcute de femeia din Timișoara care și-a ucis copilul. „Mi-am dorit doar să dispar”

Declarații cutremurătoare făcute de femeia din Timișoara care și-a ucis copilul. „Mi-am dorit doar să dispar”
Sursa foto: www.pressalert.ro
15 Mar 2018   •   15:26

Oana Neț, mama de 38 de ani care și-a ucis fetiță de numai patru ani, la Timișoara, a făcut declarații șocante în față anchetatorilor.

Femeia a spus că a venit cu fiica sa acasă de la grădiniță, având de gând să-i facă mai întâi un dus și apoi să o ducă la bazinul de înot. Ulterior, au intrat amândouă în baie, ocazie cu care i-a pregătit cadă, umplând-o cu apă.

La un moment dat, probabil cu gândul că dacă ea și fiica să vor muri, va scăpa de situația tensionată din familie pe care o crea soțul ei, a ținut-o pe fetiță cu capul sub apă.

Femeia nu s-a mai gândit deloc la fetiță și la ce s-a întâmplat cu ea, singurul ei gând fiind acela de a dispărea, adică de a muri, scop în care, a luat o sticlă din plastic din dulăpiorul din baie, ce conținea erbicid, din care a băut jumătate. 

După aproximativ o oră de audieri, judecătorii de la Tribunalul Timiș au decis să o aresteze preventiv pentru următoarele 30 de zile, iar femeia a fost dusă în Arestul IPJ Timiș, potrivit opiniatimisoarei.ro.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close