Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă în Bistriţa-Năsăud. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost găsit în apropierea unui râu

Descoperire șocantă în Bistriţa-Năsăud. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost găsit în apropierea unui râu

Descoperire șocantă în Bistriţa-Năsăud. Cadavrul unei tinere de 21 de ani a fost găsit în apropierea unui râu
08 Aug 2018   •   09:56

Cadavrul unei tinere de 21 ani a fost găsit marţi seara în apropierea râului Bistriţa Ardeleană, în cartierul Viişoara din municipiul Bistriţa, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma necropsiei. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, anchetatorii spun că nu ar fi vorba despre o crimă. 

"Poliţia a fost sesizată despre faptul că s-ar fi găsit un cadavru în Viişoara, în apropierea râului Bistriţa. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în cadrul verificărilor, a stabilit că este vorba despre o tânără de 21 ani, din Viişoara. În continuare, poliţiştii de la Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la decesul tinerei. Nu sunt suspiciuni, în acest moment, de omor", a declarat Diana Pintea. 

Chiar dacă fata nu a mai fost văzută de către familie şi vecini de câteva zile, nimeni nu a sesizat poliţia cu privire la dispariţia ei. 

Tânăra decedată locuieşte într-unul din blocurile sociale construite de Primăria Bistriţa în cartierul Viişoara. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: descoperire Bistriţa cadavru tanara rau
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close