Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperiți. Adevărul despre modificarea Codului Penal

Descoperiți. Adevărul despre modificarea Codului Penal

Descoperiți. Adevărul despre modificarea Codului Penal
17 Dec 2017   •   00:05

Fostul director din cadrul Ministerului de Justiției, Ingrid Mocanu, a vorbit în emisiunea „Descoperiți”, de la Antena 3, despre modificările Codului Penal și despre efectele pe care le-ar putea avea.

„Când am fost la Ministerul Justiției, am făcut parte din comisia interministerială, care verifica dacă persoanele aflate în astfel de centre și-au recăpătat starea de normalitate. E dezastru în astfel de centre. Oamenii aceea pot reacționa oricând violent. Atât de puțin raționează, încât au comis delicte penale. Oricând poate sa omoare. Condițiile sunt mai proaste decât în pușcării, iar legislația și condițiile materiale nu se îmbunătățesc”, a precizat Ingrid Mocanu.

„Toți prezintă spețe emoționale, ca și cum toată populația vrea ca oamenii să iasă. Ei au văzut că reacția populației de a ieși a dus la retragerea ordonanței 13, care nu avea niciun fel de problemă. Ei încearcă să creeze un fel de emoție publică. Nu scapă nimeni, e chiar enumerată infracțiunea de viol. Dacă în continuare persoana poate să distrugă ancheta, poate fi arestată”, a mai precizat Ingrid Mocanu. 


 

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close